Frem med skuldrene

Turban fra Missoni

 photo missoni-turban.jpg1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Jeg har forelsket mig i Missonis smukke turbaner og drømmer om at gemme sommerens dårlige hårdage under sådan en fiks, farvestrålende sag. Om vinteren tyer jeg ofte til en beanie for at skjule, når håret ikke rigtig vil, som jeg vil, og jeg forestiller mig, at en turban vil være den perfekte sommerpendant – især til sommerens kommende roadtrip, hvor hårstyling nok ikke lige bliver førsteprioritet 😉

Der er simpelthen så mange fine farvekombinationer og mønstre, at jeg nok bliver nødt til at smutte forbi Lot29, der forhandler dem, så jeg kan gramse lidt på dem og se, om mit hoved overhovedet kan forliges med en turban.

Hvad siger I til turbanen – yay eller nay?

(billeder fra pinterest og Instagram)
Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

 • katrine

  1500 for en knap-og-nap hue!? det blir et nay herfra! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, det er mange penge, men de er såååå fine 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frem med skuldrene