Quiltede palmer

Video: Mit sminkebord – opbevaring og organisering af makeup

 photo mitsminkebord-blog.jpg

Den sidste måneds tid har jeg brugt på at rydde op og omorganisere i alt mit dullegrej, og resultatet ser I i denne video 🙂 Og ja, jeg har meget makeup – meget mere end nogen “normal” person burde have – men da jeg både via bloggen og mit arbejde er så heldig at teste en masse skønne produkter, så er min “samling” efterhånden ved at være ret så velvoksen 😉

Jeg håber, I kan lidt videoen, og hvis I har yderligere spørgsmål, skal I endelig ikke tøve med at spørge i kommentarfeltet 🙂 Hilsen fra crazy hoarder 😉

Produkter nævnt i videoen:
– Min guide til selv at male skammel finder I HER
– Se, hvordan du “hacker” IKEA-skuffen HER
MALM-toiletbord fra IKEA
NIPPRIG-kurv fra IKEA
Kommode med to skuffer fra Muji
Kommode med fem skuffer fra Muji
– Den store læbestift/pensel-holder er fra Netto, lignende kan købes fra Nomess
Akrylbeholder til vat/vatpinde fra Nomess
– Glas til pensler er købt i Lagerhaus i Malmø, lignende kan fås fra Nachtmann
TYSNES-bordspejl fra IKEA
KVISSLE-brevkurv fra IKEA
Solbrilleholder fra Muji
Mini-vase fra Lyngby Porcelæn
RÅSKOG-rullebord fra IKEA
– Tjek Goodiebox ud HER
– Filmplakaten har jeg fået af filmselskabet. Tjek Justspotted ud for en masse fede plakater.

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

 • Julie

  Wow du har meget! Hvad med at oprette en tictail og få ryddet op? Ej det ville næsten være synd nu hvor du endelig har fået så fint plads og organiseret det hele. Jeg troede jeg havde meget makeup, men du er virkelig også god til at samle, kan jeg se

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   En del af mine produkter er presseprøver, og dem må man ikke sælge 😉 Men ja, jeg får også givet mange produkter væk til min mor, mine søstre og veninder 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quiltede palmer