Søndagssang: Stereophonics - Dakota

Dagens outfit: Glitter in the rain

 photo outfit_180515.jpgSolbriller fra Miu Miu, sweatshirt fra Gina Tricot, kjole fra Ganni, sko fra Valentino, taske fra Boyy

Selv om det ikke ligefrem har været solbrillevejr i dag, så tænkte jeg alligevel, at I skal se mine nye solbriller fra Miu Miu. Jeg har længe savlet over dem, og min yndlings-YouTuber ser absolut fab ud i dem, så jeg blev lokket i fordærv 😉

Hvis I bruger rabatkoden BLOGGER12, får i forresten 12 procent rabat hos Sunglassesshop, hvor jeg selv har købt mine Miu Miu (der dog pt. er udsolgt). Der er virkelig mange lækre solbriller fra blandt andet Chanel, Ray-Ban og Céline, siger det bare 😉 Rabatkoden gælder til og med den 30. maj.

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

 • Tak for tip vedr Sunglassesshop! Super godt timet, for de havde lige fået den Céline brille på lager, jeg var ude efter, så de er hermed klikket hjem! Hurra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Sikke et kup! Er glad for, du kunne bruge tippet 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Stereophonics - Dakota