Mere sporty/mormor

Louis Vuitton med palmer

 photo louisvuitton-palms.jpgJeg har aldrig været den store Louis Vuitton-pige (selv om jeg troligt læser Malsens Louis Lørdag-indlæg), men jeg er ved at varme mere og mere op for mærket – måske er det fordi, Nicolas Ghesquière, der tidligere har været designer for Balenciaga, nu sidder i chefdesignerstolen hos LV? Det overrasker jer nok ikke, at disse to tasker har fanget mit øje. Det er ikke lige til at se det, men det er faktisk den firkantede petite malle og den lille twist-bag, der kan anes på billedet, og de blev vist på catwalken til Louis Vuittons nyligt afholdte resort-show. Er de ikke bare fine?

(billeder fra instagram)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere sporty/mormor