Beautiful kimonos

Nice upgrade

lalaberlin-bagLala Berlin Beach Bag

Denne taske fra Lala Berlin har været min trofaste weekendtaske i et års tid nu, og jeg er superglad for den. Det forhindrer mig dog ikke i at savle over denne nye version, som er kommet på banen denne sommer. Jeg er vild med, at den er blevet opgraderet med en smule farver! Og så har den endda også fået en lang crossbody-strop, det havde den ikke, da jeg købte den, hvilket undrede mig lidt, så mon ikke der er blevet lyttet til bønnerne? 😉

Nu har jeg jo allerede en fin taske (som altså også kan bruges som weekend- eller træningstaske og ikke kun som strandtaske), men nu er tippet i hvert fald givet videre. Jeg nøjes med at drømme om den fine, matchende kaftan. Wauw!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautiful kimonos