Luksus vs. budget: Eyelet stud sandals

Once you go Asian…

 photo asian-recipes.jpgFor nylig taggede en sød læser mig på et Instagram-billede, hvor hun havde prøvet en af mine asiatiske opskrifter fra bloggen – og det blev jeg virkelig smigret over og ikke mindst glad for! Det er nok noget af det bedste ved at have en blog: At I tager mine tips inden for både mode, skønhed og mad til jer og bruger det i jeres egen hverdag. Skønt!

Hvis I selv søger lidt inspiration til lækker asiatisk mad, så finder I et væld af opskrifter HER og HER.

2 kommentarer

  • Marie

    Hej Maria

    Jeg har ofte brugt din opskrift på thai-hotdogs. De er stærkt vanedannende 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Eyelet stud sandals