Karen Walker x Liberty

Pink skincare favorites

 photo pink-skincare-1.jpgPudderdåserne Musthave Alt i en creme // The Body Shop Vitamin E Overnight Serum-In-Oil  // Vichy Ideal Body Balm // Sampar First Hands Cream (fås også i Sephora)

Her ser I nogle af mine favoritter pt. inden for hudpleje – det er altså lidt et tilfælde, at de alle sammen er pink, for først og fremmest går jeg jo efter indholdet, men det skader da bestemt ikke, at mit sminkebord er så sart lyserødt for tiden 😉

Jeg er snart løbet tør for Pudderdåsernes geniale Alt i en creme, og jeg skal ud og købe en ny, som jeg kan have med på ferie. Den kan nemlig bruges til både ansigt og krop, den er dejligt fugtende og med en skøn konsistens. Med andre ord er den perfekt at rejse med, da det er ansigtscreme og body lotion i én, handy flaske.

Om natten er jeg begyndt at bruge The Body Shops Vitamin E Overnight Serum-In-Oil, og jeg er virkelig imponeret over dets effekt – især til den pris! Produktet lover de gode kvaliteter fra både olie og serum, og jeg vågner op med blød hud, der også har fået en del mere glød. I like!

Det er med gru gået op for mig, at jeg snart skal have bare ben, når jeg om lidt tager til USA, så derfor er jeg begyndt at smøre mine skinneben ind i Vichys Ideal Body Balm. Konsistensen er ret fed, men på ingen måde klam og klistret, og mine ben er gået fra at knastørre til at være strandklar.

Sidst, men bestemt ikke mindst, så er der denne luksuriøse håndcreme fra Sampar. Den føles nærmest som et serum til hænderne, og med sit indhold af hyaluronsyre og vitamin B3 er den især god til hænder, der måske ser lidt ældre ud, end de egentlig er – og så er den pink emballage med Paris’ skyline ikke til at stå for 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karen Walker x Liberty