Video: Farvet eyeliner

Vacay

 photo vacay_1.jpgJeg har allerede løftet sløret for, hvordan min sommerferie bliver spenderet, og det er faktisk første gang i et par år, at hr. kæreste og jeg tager afsted på sommerferie kun os to. Sidste år var vi på solferie i Malaga med en flok venner, og året før var vi med selvsamme vennegruppe på tour de sommerhus i Danmark.

Men i år bliver det altså uden vennerne og bare os to. Det er bestemt ikke fordi, vi er blevet trætte af dem, men da det ikke er alle, der er færdiguddannede blandt vennerne, så er det ikke lige alle, der har råd til den udgift et road trip nu engang er. Vi har dog talt om at tage i sommerhus, så vi ikke helt kommer til at undvære hinanden 😉

Hvordan bliver jeres sommerferie: Hvor skal I hen – og med hvem?

(billeder fra studded-hearts)

2 kommentarer

  • Ååh, hvor jeg glæder mig til at følge med på jeres roadtrip fra sidelinjen! Jeg savner allerede at cruise rundt på de amerikanske landeveje.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Farvet eyeliner