Pink skincare favorites

Video: Empties #3

 photo empties-3-blog.jpg

Jeg ved ikke, om det bare er mig, der har et absurd forbrug af produkter, eller om tidspunktet for, at jeg har brugt produkter op bare falder oveni hinanden. Hvorom alting er, så er det tid til endnu en video om produkter, jeg har brugt op. Der er blandt andet lidt ansigtsrens, lidt hudpleje og en mascara. Hvad har jeg været glad for, og hvad var lidt af en skuffelse? Se videoen, og bliv lidt klogere – og måske inspireret til fremtidige køb 😉

Produkter nævnt i videoen:
Aussie Shower Gel Mega Watt
Paul Mitchell Moisture Instant Moisture Daily Treatment
– Plaisir Cleansing Mousse er desværre udgået – Plaisir kan købes hos Matas
Clarisonic børstehoved til normal hud
– OrganicCircle Store Ovale Vatrondeller købt i Rema1000
BioEffect EGF Serum
Kiehl’s Ultra Light Daily UV Defence SPF50
Rimmel Wake Me Up Concealer
– MAC Lipglass i “Racy” – farven er desværre udgået, men i kan købe lipglass HER
MAC In Extreme Dimension 3D Black Lash

Dette indlæg indeholder affiliate-links

4 kommentarer

 • Hvor er du bare sød i videoen! 😀
  Hvor lang tid har du brugt din Clarisonic, før hovedet blev træls at se på? Jeg overvejer selv at købe en i næste måned (ENDELIG sparet sammen til sådan en luksus ansigtsbørste), men børsterne selv er jo en mindre investering.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak, hvor er du sød 🙂 Jeg brugte ikke min Clarisonic fast i starten, det er mere de seneste måneder, jeg har gjort det, så det er lidt svært at sige… Men de anbefaler tre måneder, og det er nok det, jeg ville holde mig til. Man kan spare lidt ved at købe dem i lufthavnen 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Maria.

  Hvor dine videoer dejlige 🙂 Jeg ønsker mig at du får en lidt bedre mikrofon, så jeg endnu bedre kan høre hvad du siger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Rigtig god idé – vil resarche mikrofoner 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink skincare favorites