Ombre lips

10 random facts about me

 photo me-and-b.jpg1. Jeg har ikke haft noget fjernsyn, siden jeg flyttede sammen med hr. kæreste for snart fem år siden. Og jeg savner faktisk ikke at have et fjernsyn.

2. Til gengæld er jeg sygt afhængig af at se YouTube-videoer – helst vlogs og makeup-videoer.

3. Meget apropos at være afhængig så spiller jeg Kim Kardashian Hollywood og Campus Life på min iPhone.

4. Jeg er (desværre) gået hen og blevet ret militant omkring mælk og er sådan en irriterende type, der liiige skal spørge, om de har laktosefri mælk eller soyamælk, når jeg skal bestille kaffe. En caffé latte er bare ikke en hel dags mavepine værd.

5. På mit arbejde er der gule, orange, grønne, røde og hvide kopper til kaffen, men jeg SKAL have en hvid kop. Kaffe smager bare bedst i et hvidt krus. Basta.

6. Jeg KAN IKKE sove i et rum, hvor skabslågerne står åbne. Har jeg lagt mig, og skabslågerne er åbne, står jeg op igen og lukker dem. Ellers spiller min fantasi mig et puds, og jeg kan straks se slanger, monstre og alskens andre uhyggeligheder kravle ud af skabets mørke.

7. Robert Pattinson, Ryan Gosling og Jamie Dornan er mine største kendiscrushes. Ku’ godt!

8. Min yndlingscocktail er Dark ‘n’ Stormy – og det skal helst være med Gosling-rom (og det har i øvrigt intet at gøre med punkt syv!)

9. Jeg spiser alt, men jeg kan ikke så godt lide tun på dåse. Jeg spiser det, hvis jeg får det serveret, men ville aldrig selv købe en dåse og tilberede et måltid med det. Det er især lugten, som jeg synes, er lidt nasty. Sorry!

10. Min yndlingssætning for tiden er “The struggle is real”. Det passer til alt!

 photo thestruggleisreal.jpgMin nye kop – der selvfølgelig er hvid – som jeg har lavet hos Creative Space

4 kommentarer

 • Helle Belle

  Fedt! Elsker den slags random facts 😀
  …lukker altid låger der står åbne i træningscentret 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hvis jeg gik i et træningscenter, ville jeg sikkert også gøre det 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  K K Hollywood er genialt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ombre lips