(Ferie)Dagens outfit: Chill Charleston

15 procent på ALT hos Nelly!

 photo nelly-15procent.jpgØjenskyggepalette fra Anastasia // Bikini fra By Jemma // Sandaler fra Birkenstock // Kimono fra Just Female // Solbriller fra Quay // Taske fra By Malene Birger // Top fra NLY Trend // Playsuit fra NLY Trend // Ballerinaer fra Marc by Marc Jacobs // Kjole fra First & I

Der ruller snart løn ind på kontoen, så der er ingen undskyldninger for ikke at udnytte, at Nelly i dag har 15 procent rabat på HELE SITET! Udover deres egne trendy mærker til super priser, har Nelly også et udvalg af designervarer som By Malene Birger, Marc by Marc Jacobs og T by Alexander Wang. Her ser I et nogle af de ting, jeg personligt har i kikkerten. Happy shopping 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(Ferie)Dagens outfit: Chill Charleston