Missoni-ish @ Nelly

Armbånd fra RedLine

 photo redline.jpgJeg har før skrevet om min jagt på et armbånd, der består af en lille diamant på en farvet snor, og jeg tror, at jeg bliver nødt til at spare op til et armbånd fra RedLine. De er bare SÅ fine og er lige, hvad jeg har drømt om. De kan i høj grad customizes med forskellige fatninger, former, farver, så jeg har god tid til at beslutte mig for det helt rette, mens jeg sparer op – for helt billige er de altså ikke 😉

(billeder fra instagram)

2 kommentarer

 • Danni harrishøj

  Ved du hvor man kan købe redline armbånd henne i Danmark?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det tror jeg ikke, du kan – du må på nettet 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Missoni-ish @ Nelly