Søndagssang: HAIM - Falling

(Ferie)Dagens outfit: Blue Ridge Parkway

 photo outfit_BRP_1.jpg photo outfit_BRP_2.jpg photo outfit_BRP_3.jpgTop købt i USA, silkebukser syet i Vietnam, kimono fra Ecoté, solbriller fra Ray-Ban, sandaler fra Birkenstock

Her får I lidt outfit-snaps fra vores dag på Blue Ridge Parkway – en virkelig smuk rute oppe i bjergene i North Carolina. Vi skal helt klart tilbage engang, hvor det er efterår, og bladene har skiftet farve, for det er dér, ruten skulle være på sit allerpæneste – men ruten var nu også fint klædt helt i grønt 😉

Nu vil jeg nyde det gode vejr, hvilket jeg også håber, I gør 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

 • Vi kørte ad Blue Ridge Parkway i både starten af september og slutningen af oktober, og der var en verden til forskel på trods af at det var samme rute. Første tur var mega tåget, men det gav alligevel en fin stemning – og et af mine favoritbilleder (https://instagram.com/p/x2UGufM4fh/?taken-by=afterglobedk). Turen med efterårsfarverne i slutningen af oktober var simpelthen også vanvittig flot, netop pga. efterårsfarverne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Årh, det lyder fantastisk! Næste gang må vi prøve at time det til oktober 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: HAIM - Falling