Mandagsdrømme

(Ferie)Dagens outfit: Farver i Key West

 photo outfit_keywest_1.jpg photo outfit_keywest_2.jpgSolbriller fra Miu Miu, hat fra Tiger, playsuit fra Hunkemöller, sandaler fra Birkenstock, taske fra 3.1 Phillip Lim

Jeg har stadig en del feriebilleder liggende, som jeg gerne vil dele med jer, men jeg bliver ramt af en del postferie-blues, når jeg bladrer dem igennem og skal redigere dem. Det ER altså bare ikke en fest at gå fra 30 grader i Key West til 15 grader i København 😉 Her får I et outfitbillede fra dag nummer to i Key West – som I kan se, sørgede jeg for at få rigeligt væske i løbet af dagen 😉

Jeg er i øvrigt rigtig glad for mit fine playsuit fra Hunkemöller, og denne sæson har de også mange fine – nogen endda på tilbud. Se bare HER, HER og HER 🙂

P.S. Jeg har delt mine tips til Key West HER.

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsdrømme