Oh yes!

(Ferie)Dagens outfit: Key West + tips

 photo key-west-1.jpg photo key-west-2.jpgSolbriller fra Miu Miu, tee fra Baum und Pferdgarten, shorts fra Mads Nørgaard, taske fra 3.1 Phillip Lim, sandaler fra ASOS

Det øverste billede er taget til ære for hr. kærestes lillesøster, men det gør sig nu også meget godt som et outfit-billede, ik’? Selv om jeg nu virker til at være mere optaget af min lemonade 😉 Det var SÅ varmt i Key West – noget jeg godt kan savne lidt nu, når jeg er tilbage i alt for kolde sommer-Danmark (hvad sker der seriøst for, at jeg stadig har lyst til at cykle med handsker om morgenen?!).

Key West var rar, hyggelig og fin med pæne huse, og jeg skulle selvfølgelig se nærmere på dem i pink 😉 Og så slipper I ikke for det obligatoriske turistbillede fra det punkt, der markerer det sydligste punkt i USA.

Tips til Key West
– Vi lejede en bil og kørte fra Miami. Det tager omtrent fire timer, men gør jer selv en tjeneste og stop et par gange, nyd udsigten og tag en dukkert 😉 Og ja, vær turistet, og lej en convertible, så er man sikret en tan og lækkert vindblæst beach babe-hår 😉
– Vi boede på Key Lime Inn, der er opbygget som en lille landsby med små hytter. Det lå i gåafstand fra hovedgaden Duval Street. Der er også en fin pool, hængekøje og gyngebænk.
– Selv om Key West er en ø, er der ikke mange strande. Der er en strand ved Fort Zachary, men man skal betale for at komme derind (mener det er en $7-8 afhængig af om man er på gåben eller i bil). Der er lidt langt at gå dertil i varmen, men så er det jo godt, at du har lejet en bil 😉 Der er også et mini stykke med strand og en strandbar lige bag Hyatt-hotellet.
– Det er et must at se solnedgangen ved Mallory Square. Der er mange turister, men noget så hyggeligt. Sæt jer eventuelt ved sækkepibespilleren – han er sjov, snakkesalig og giver et gratis postkort med ham selv på 😉
– Spis conch fritters (Key West er kendt for deres konkylier) og lobster roll hos DJ’s Clam Shack.
– På køreturen til Key West, SKAL i stoppe forbi Mrs. Mac’s Kitchen på Key Largo og få deres berømte Key Lime Pie.
– Få lækker sea food hos BO’s Fish Wagon. Virkelig lækre rejer og fish tacos! Men hvis I er bange for høns, så hold jer væk: De går rundt blandt stole og borde og er MEGET nærgående…

 photo key-west-3.jpg photo key-west-5.jpg

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oh yes!