(gårs)Dagens outfit: Minus bare ben

(gårs)Dagens outfit: I palmer

 photo outfit_240615_1.jpg photo outfit_240615_2.jpg photo outfit_240615_3.jpgCardigan fra Selected Femme, top fra Only, bukser fra Only, sko fra H&M, taske fra Boyy

Her får I lige et outfit fra i går, hvor jeg efter arbejde var til netværksmiddag med de andre bloggere i Bloggers Delight på Restaurant KöD. Det kan godt være, at jeg fysisk er i København, men mentalt befinder jeg mig vist stadig i Florida 😉 Jeg føler mig i hvert fald rimelig farverig, når jeg cykler på arbejde iklædt palmer fra top til tå, mens alle andre cykler rundt i sort og gråt…

Og så blev jeg forresten virkelig positivt overrasket over, at toppen fra Only har et panel af transparent stof bagtil – virkelig en fin detalje 🙂

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Minus bare ben