Pink & furry

(gårs)Dagens outfit: Pink Friday

 photo outfit_260615_1.jpg photo outfit_260615_2.jpgStrik fra Benetton, top fra Saint Tropez, bukser fra Dorothy Perkins, sandaler fra Birkenstock, solbriller fra Miu Miu og taske fra 3.1 Phillip Lim

Det bliver et lidt sent indlæg fra mig i dag, da jeg har ligget og haft en smule tømmermænd det meste af dagen 😉 I går var jeg til en vens kandidatfest, og som I nok kan se, så gik jeg all in i pink.

I disse tider kender jeg simpelthen så mange, der har endt studie, og det er jo SÅ skønt: Min lillebror er lige blevet student, så er der jo førnævnte ven, der er færdig som grafisk designer fra Designskolen, min svoger har lige skrevet under på sit lægeløfte, og min yngste lillesøster skal snart op og forsvare sit speciale, inden hun forhåbentlig kan kalde sig kemiingeniør.

Jeg kan selv huske (*mimre, mimre*), da jeg blev færdiguddannet som journalist, og hvor lige dele befriende og angstfremkaldende det var at skulle ud i den “virkelige verden”. Hvilket job skulle man have? Var det til at få et job? Kunne man klare arbejdsopgaverne og ansvaret?

Men altså, nu har jeg været herude en del år, og jeg er altså ikke død af det – snarere tværtimod 😉 Men ja, det er altså ikke kun ved endt uddannelse, at man skal tage store beslutninger med hensyn til sin karriere, fremtid og livet generelt, skulle jeg hilse at sige. De der store beslutninger kommer også henad vejen herude i den virkelige verden, og det er altså ikke nemmere at finde frem til, hvad man vil. Dog synes jeg, at der kommer lidt mere “det skal nok gå alt sammen”-attitude med alderen. Eller det siger jeg i hvert fald til mig selv for ikke at gå i totalt panik 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink & furry