5 favoritter i maj 2015

Hot pink in the heat

 photo mbmj-sunglasses.jpgSolbriller fra Marc by Marc Jacobs

Jeg har pink solbriller på hjernen – se bare HER – så da jeg tilbage i april var til event for at se på en masse lækre designersolbriller fra blandt andet Céline, Fendi, Dior og Jimmy Choo, så prøvede jeg selvfølgelig alle de pink solbriller jeg kunne komme i nærheden af 🙂 Især disse fra Marc by Marc Jacobs kan jeg ikke få ud af hovedet. Hvis I ikke er til pink, så fås de også i en fed blågrå HER og i sort HER.

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter i maj 2015