10 random facts about me

It’s an obsession

 photo ananas-collage.jpgShorts fra Boohoo // Pasholder fra H&M // Frakke fra MSGM // Lampe fra Urban Outfitters // Fyrfadslysestage fra Ellos // Nederdel fra Love Leather // Espadriller fra OAS //  Bikini fra Topshop // Taske fra Topshop // Crop top fra River Island // Tape fra Paper Chase // T-shirt fra Tory Burch

Den der ananasafvænning, jeg talte om, den går vist ikke så godt! Men det hjælper da heller ikke på det, at jeg falder over fine ananasting til både bolig og garderobe i nærmest hver eneste webshop, jeg browser igennem. Toppen fra River Island kombinerer endda favoritterne ananas OG leopard, how can I resist? 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 random facts about me