(gårs)Dagens outfit: I palmer

Pink & furry

 photo birkenstock-pinklove_1.jpg photo birkenstock-pinklove_2.jpgDer er vist ikke nogen tvivl om, at jeg ELSKER pink, så da jeg tidligere på ugen slog et smut forbi den nye Birkenstock-butik i Pilestræde, så SKULLE disse pink og pelsede skønheder altså med mig hjem 🙂

Da vi var i USA, gik jeg 90 procent af tiden i mine Birkenstocks, de er perfekte til både strand og storby, og selv om vi gik rigtig meget i især New York, så havde jeg ikke skyggen af ømme fødder takket være mine Birkenstocks. Og nej, jeg er altså ikke betalt for at sige dette – jeg er bare totalt omvendt Birkenstock discipel. Hvordan har jeg nogensinde været skeptisk over for disse skønne sandaler?!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: I palmer