It's an obsession

Too much leopard?

 photo leopard-shoe-collection-1.jpgSandaler med leo/palmeprint fra ASOS // Birkenstock-ish sandaler fra Senso (mærket fås HER) // wedgestøvler med frynser fra Gina Tricot // støvletter fra By Malene Birger // loafers fra Gina Tricot // rockstuds fra Valentino (shop Valentino-sko HER)

 photo leopard-shoe-collection-1a.jpg photo leopard-shoe-collection-2.jpgOg vi bliver lige ved ting, jeg er besat af, nemlig sko med leopardprint! Jeg har før lavet et indlæg om min passion for det prikkede fodtøj, og jeg tror da bestemt, at min samling skal udvides. Da jeg tog billeder til dette indlæg, gik det faktisk op for mig, at jeg endnu ikke ejer et par leopardprikkede sneakers (drømmer om disse fra Valentino), ej heller har jeg et par klassiske pumps (dette par fra Miu Miu, tak!) – I kan godt se, at jeg slet ikke har nok leopardprintede sko, hva’? 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's an obsession