Too much leopard?

Video: Roadtrip 2012

 photo road-trip_2.jpg

Mens hr. kæreste og jeg fræser rundt på de amerikanske veje – læs mere om det HER – så tænkte jeg, at jeg ville vise jer den lille video, som hr. kæreste lavede som minde om vores roadtrip i 2012. Vi kørte i påsken ned gennem Tyskland til Holland, hvor vi satte min svoger og svigerinde af (de skulle hente en båd, de havde købt), og så fortsatte hr. kæreste og jeg gennem Belgien for at ende i Nordfrankrig – på vej hjem stoppede vi også i Brügge i Belgien. I kan se billeder fra hele turen HER.

Da det er hr. kæreste, der har filmet og redigeret den lille film, har han formået at holde sig helt ude af filmen, men I får et glimt af min svoger og svigerinde 😉 I kan også se vores video fra vores Vietnam-tur HER. Forhåbentlig får vi også filmet og redigeret en lille film som minde om dette års roadtrip 🙂

2 kommentarer

 • Cecilie

  Eiii, må man have lov til at være så anti-computersej og høre hvordan man bikser sådan en fin video sammen? Det ser alt for hyggeligt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Cecilie
   Vi har brugt Adobes Premiere Pro, men et hvilket som helst videoredigeringsprogram kan bruges 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Too much leopard?