(gårs)Dagens outfit: Flagrende

10 random facts about me – pt. II

 photo randomfacts_2.jpg1. Jeg er besat af Discovery-programmet Alaskan Bush People. Så besat, at jeg fortæller alle, der gider at høre om det, om programmet. Og også dem der ikke gider høre på det. Desuden er Bamm-Bamm (som i ham fra Flintstones, og som en af sønnerne i Alaskan Bush People er opkaldt efter) hr. kærestes nye kælenavn.

2. Da jeg var yngre, havde jeg for højt stofskifte, så det skulle reguleres med medicin. Nu ligger mit stofskifte bare i den højere ende, og jeg er så heldig, at jeg nærmest kan spise alt det, jeg vil. Det skal nok bide mig i røven på et tidspunkt.

3. Af “søde sager” kan jeg bedst lide saltlakrids. Dernæst kommer chips. Jeg er faktisk ikke så vild med chokolade, hvis jeg skal indrømme det!

4. Jeg er klart mere en katteperson end en hundeperson. Desværre vil hr. kæreste ikke gå med til at have en kat. Selvom jeg har plaget. Meget.

5. I mine unge dage *mimre, mimre* har jeg haft nogle ret spøjse fritidsjobs: Jeg har blandt andet arbejdet på et kagelager, været jordbærplukker og tilbragt en efterårsferie i en plovfure, hvor jeg samlede blomsterløg.

6. Jeg lider af road rage. Meget. Men kun når jeg er i bil, aldrig på cykel. Det er ligesom mere ok at sidde og bande og svovle af dårlige bilister, når de ikke kan høre dig!

7. Jeg er nærmest blind. -9,5 og -9 bruger jeg i kontaktlinser.

8. Teknisk set har jeg ikke nogen computer (meget mærkeligt for en blogger, I know). Jeg bruger hr. kærestes iMac eller hans bærbare PC. Jeg har ligesom ikke haft behov for at have min egen computer, siden jeg blev færdig med studiet.

9. De første to år af gymnasiet gik jeg kun i sort tøj. Nu går jeg næsten aldrig i sort. Jo flere farver, jo bedre. Måske er der en eller anden farvekvote, jeg skal have indhentet?

10. Når jeg skal drikke rødvin, skal det helst være Ripasso. Faktisk er jeg så indgroet i min vin-vane, at mine venner og hr. kæreste driller mig med det.

I kan læse yderligere random facts om mig HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Flagrende