(gårs)Dagens outfit: Hvad siger Hulken?

Chanel is always a good idea…

 photo chanel-box.jpg*Indsæt emoji af abe, der holder sig for øjnene*

En Chanel-taske, noget en designertaske-afficionado som mig har drømt om LÆNGE, og nu har jeg endelig kunne realisere drømmen 🙂 Kan man retfærdiggøre at smide så mange penge efter en taske? Egentlig så jeg tænker, at man da ikke behøver at retfærdiggøre det?!

Når det er sagt, så kan jeg fuldt ud relatere til Acies fine indlæg HER, og for mange år siden har jeg da også selv filosoferet over den “hurdle” det er at skulle give mange, mange penge for et stykke tøj, en taske eller et par sko 😉

Selvfølgelig kan jeg da ikke selv sige mig fri for at retfærdiggøre mit Chanel-splurge: Mit USA-budget blev slet ikke formøntet som forventet, jeg er lige blevet forfremmet (og det skal jo fejres!), og så har jeg også lige købt et nyt køleskab, og der var skam stadig råd til Chanel efter sådan en udskrivning 😉

Men det eneste, jeg egentlig burde sige til mig selv er: Du køber den Chanel-taske, fordi du KAN, og fordi du VIL!

Æskens indhold får I selvfølgelig at se en anden god gang…

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Hvad siger Hulken?