(gårs)Dagens outfit: Endelig sommer!

(gårs)Dagens outfit: Blonder & farver

 photo outfit_010715_1.jpg photo outfit_010715_2.jpgSolbriller fra Miu Miu, top fra Acemi, nederdel fra MSGM, sandaler fra Birkenstock, taske fra 3.1 Phillip Lim. Neglelak er “196 Free Spirit” fra Bio Sculpture

Jeg er virkelig blevet glad for denne top, og da der ligesom ikke var nok blonder i ligningen, satte jeg den sammen med min yndlingsnederdel fra MSGM 😉 Jeg købte den i sin tid på udsalg, og dengang syntes jeg, at det var mange penge for en nederdel – selv på udsalg – men jeg har været så glad for den, at den virkelig har vist sig at være pengene værd 🙂

Faktisk er jeg blevet så vild med at mikse blonder i forskellige farver, at jeg overvejer enten denne nederdel fra H&M, denne fra Ganni eller denne fra Gestuz. Hvilken hælder I til?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

4 kommentarer

 • Hvor er du altså fin! Jeg er vild med nederdelen 😀 Og den fra Gestuz er rigtig pæn, synes jeg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Jørgensen

  Rigtig fin top, den er lavet af noget flot blondestof. Det er svært at finde 😀
  Resten af outfittet bliver lige matchy Nok til min smag. Jeg er mere til enkle farvesplash I et outfit. Synes det bliver meget pink.
  Men alle tingene er så fine hver for sig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   I min bog kan man aldrig blive for pink 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Endelig sommer!