10 random facts about me - pt. II

(gårs)Dagens: Girly in lace and pink

 photo outfit_290715_1.jpg photo outfit_290715_2.jpg photo outfit_290715_3.jpgTop fra Vero Moda, bukser fra Dorothy Perkins, sko fra H&M, hårbånd fra Pico, solbriller fra Miu Miu, taske fra Chanel

Det danske vejr er Gajol-vejr, lyder sloganet – men det danske vejr er bestemt ikke Chanel-vejr! Alle de byger gør, at jeg er lidt øm om min taske, da jeg ikke rigtig har turde at imprægnere den. Der er nemlig lidt modstridende anbefalinger, når det kommer til at smøre sin lammeskindstaske ind i alt muligt. Men altså, en taske er jo til for at blive brugt, så er der nogen af jer, der har erfaringer inden for det med at passe og pleje sin Chanel-taske?

Og nu vi er ved vedligehold af tasker, så tjek da lige dette indlæg ud, som Pudderdåse-Katja i sin tid har været så sej at forfatte.

Dette indlæg indeholder affiliate-links

6 kommentarer

 • Så smukt! Og er vild med dine bukser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak 🙂 Bukserne er lidt af et kup til kun 199 kr.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Da jeg købte min i caviar læder spurgte jeg specifikt til det og svarer var nej, så jeg har holdt snitterne fra det. Mulberry anbefalede det til deres. Men turde simpelthen ikke på så dyr en chanel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, de anbefaler, at man ikke gør noget ved sin taske i Chanel-butikkerne, men fx på The Purse Forum er der andre meninger. Men jeg tror, at jeg holder mig fra at gøre noget 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Såååå fint et sæt! er helt vild med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 random facts about me - pt. II