(gårs)Dagens outfit: Purple rain

(gårs)Dagens outfit: Hvad siger Hulken?

 photo outfit_220715_1.jpg photo outfit_220715_1a.jpg photo outfit_220715_2.jpgJakke fra COS, skjorte og shorts fra Weekday, sko fra Gina Tricot, taske fra Becksöndergaard, solbriller fra & Other Stories

Gennem hele min barndom var grøn min yndlingsfarve, men jeg tror dog, at lyserød, pink og rosa efterhånden har indhentet grøn for mit vedkommende 😉 Det forhindrer mig dog ikke i at være ret så betaget af grøn for tiden. Jeg ejer faktisk ikke så meget grønt, men har for nylig udvidet samlingen med både dette sæt fra Weekday, og i Hamborg købte jeg denne fine jakke på superudsalg. Mit meget grønne outfit gjorde, at hr. kæreste døbte mig Hulken, tsk, tsk!

Kælenavne eller ej, det forhindrer mig ikke i at surfe videre på den grønne bølge. Jeg er stadig svært fristet af denne kjole

2 kommentarer

 • Mille

  Har lagt mærke til at du er sindssyg god til at køre farvetema i et helt outfit….
  Synes selv jeg kommer til at ligne et tivoli når jeg gør det :smirk: Må prøve lidt hårdere… det er vildt flot i stedet for mit evindelige greyscale :relieved:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du skal helt klart hoppe ud i lidt flere farver 🙂 I min bog er der ikke noget galt i at ligne et tivoli 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Purple rain