(gårs)Dagens: Girly in lace and pink

(gårs)Dagens outfit: Leopard & Chanel

 photo outfit_300715_1.jpg photo outfit_300715_2.jpgSolbriller fra Illesteva, jakke fra Notice, kjole fra Ganni, sandaler fra Senso (shop Senso HER), taske fra Chanel

Hvis I skulle være i tvivl om det, så ELSKER jeg leopard. Nogen synes måske, at det er lidt tacky, men jeg synes, at der er lige tilpas spræl i printet, samtidig med at det kan se ret så elegant ud. Og så er det bare perfekt i mønstermiks 😉 Hvordan har I det med leopardprint?

2 kommentarer

 • Laura

  jeg synes også det er pænt især i brunt og gråt men det er ikke noget jeg selv har noget af – kender du ikke det der med at man bare ikke synes at det fungerer på én selv selvom man synes alle andre ser lækre ud…?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det kender jeg godt – sådan har jeg det med farven rød 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens: Girly in lace and pink