Chanel is always a good idea...

(gårs)Dagens outfit: Om at være vejr-optimist og ligne en Post-it

 photo outfit_230715_1.jpg photo outfit_230715_2.jpgCardigan fra Selected Femme, tee fra Zoe Karssen, nederdel fra Vero Moda, sandaler fra ASOS, solbriller fra & Other Stories, hårbånd fra H&M, taske fra Becksöndergaard. Neglelak er “Chillato” fra Essie

Nu havde jeg lige besluttet mig for, at det skulle være sommer, og jeg kunne have bare ben – men vejret er ikke helt enig med mig?! Det var i hvert fald lige optimistisk nok at have ultrakort nederdel på… Og så havde jeg forresten lidt optur over, at jeg fandt en neglelak, der matchede mit outfit (som i mit hoved er sådan faded grøn/gul neon-ish), men da jeg lige skulle skrive en huskeseddel til mig selv, finder jeg ud af, at det er præcis den samme nuance som en Post-it. Så ja, nu har jeg besluttet, at Post-it gul er vildt hot 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel is always a good idea...