(gårs)Dagens outfit: Peek

Pænt print

 photo hm-gron-zigzag.jpgKjole fra H&M

Mit pt. grønt print-elskende hjerte er faldet for denne fine kjole fra H&M. Som I kan se, er de absolut perfekte til et par hvide sneakers – i mit tilfælde bliver det mine Stan Smiths, hvor jeg skifter til de hvide snørebånd – og skal det være lidt mere dressy, så tænker jeg mine palme-pumps for at holde det hele lidt grønt… Når man allerede tænker, hvordan alle ens sko matcher til, så er det om at klikke køb, ik’? 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Peek