(gårs)Dagens outfit: Green & yellow

Pink, pretty & perfect

pink-pretty-pursesNano W fra Louis Vuitton // Small Lock fra Valentino // Monogramme Camera Bag fra Saint Laurent // Sac Du Jour Baby fra Saint Laurent

Jeg elsker pink, og jeg elsker minitasker, og disse tasker var da også klart med i opløbet, som Chanel dog endte med at vinde 😉 Jeg drømmer dog især stadig om den der nano-taske fra Louis Vuitton! Har aldrig rigtig været en LV-pige, indtil de denne sæson lancerede deres nano-kollektion med miniversioner af deres klassiske modeller. De er alle alt for cute!

På sigt vil jeg også spare op til en Valentino-taske med deres karakteristiske rockstud-nitter, og så ville en Saint Laurent-taske da bestemt heller ikke skade – synes HENDE HER er så fin med sin Saint Laurent-taske. Hverken Valentino eller Saint Laurent bliver dog nok ikke i pink, da der trods alt er grænser for, hvor mange pink tasker, man kan eje 😉

Hvilke(n) taske(r) drømmer du om?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Green & yellow