Luksuriøst & lyserødt

That little lace

 photo blondetoppe_1.jpg1. Saint Tropez // 2. River Island // 3. Day // 4. Tom Tailor // 5. Day // 6. MbyM

Jeg har før bedt om tips til toppe med blonder forneden, og nu har jeg også lige haft tid til at surfe diverse webshops igennem, og her får I resultatet af min jagt 🙂 Jeg har selv toppen fra Saint Tropez, og som I kan se, så er den meget mere neon in real life, hvilket jeg dog bestemt ikke brokker mig over 😉 Næste blondetopskøb må næsten blive fra Day. De kommer i et lækkert silkemiks, og lige nu er denne top endda på udsalg 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksuriøst & lyserødt