Søndagssang: MOON - Light Is In Your Eyes

A lot of army

 photo army-collage.jpg1. Nederdel fra Dorothy Perkins // 2. Støvler fra ASOS // 3. Kimono fra Mango // 4. Øjenskuggepalette fra Wet ‘n’ Wild // 5. Taske fra 3.1 Phillip Lim // 6. Top fra Miss Selfridge // 7. Strikkjole fra Vero Moda // 8. Bukser fra Dorothy Perkins // 9. Kjole fra By Malene Birger // 10. Sko fra Nelly // 11. Taske fra Rebecca Minkoff // 12. Bluse fra Vero Moda // 13. Sko fra Valentino // 14. Blondejakke fra MSGM // 15. Kjole fra By Malene Birger

Jævnfør dette nylige outfit-indlæg så skal jeg helt sikkert tilføje noget mere armygrønt til garderoben her til efteråret. Jeg drømmer især om den lækre ruskindsnederdel, som faktisk ikke er så dyr igen, og så kan jeg jo altid bruge en Pashli-taske eller et par rockstuds i endnu en lækker, trendy farve. A girl can dream, right? 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: MOON - Light Is In Your Eyes