Søndagssang: Oh Wonder - Drive

Chanel-ish

 photo chanel-ish.jpg1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12 // 13 // 14 // 15 // 16 // 17

Jeg blev superinspireret af dette Camille-outfit og kan virkelig godt lide tanken om, at man mikser Chanel med lidt mere Chanel-inspirerede items, som rent faktisk er til at betale. Desværre er det jo de færreste af os, der kan shoppe amok i Chanel 😉

Det, jeg elsker ved Chanels æstetik er, at det passer til alle aldre og alle stilarter: Lige fra den mest lillefingerstrittende dame på Park Avenue til en yngre kvinde med mere rocket og rå stil. Personligt er jeg selv vild med tweeden med de flossede kanter, fordi det passer perfekt ind i mønstermiks – det både giver farvespil og tekstur til et outfit.

Jeg har allerede to fine Chanel-ish jakker, som jeg bruger rigtig meget – se dem HER og HER – og lige nu drømmer jeg om en tweed-kjole eller en –nederdel. Jeg trænger til lidt flere Chanel-ish items, så min nye taske ikke bliver alt for ensom 😉

Andre Chanel-ish fans derude? Hvordan inkorporerer I stilen ind i jeres personlige look?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Oh Wonder - Drive