Buksebag

Dagens outfit: Solskinsskuldre

 photo outfit_220815_1.jpg photo outfit_220815_2.jpg photo outfit_220815_3.jpgKjole fra Monki, bælte fra Pieces, taske fra 3.1 Phillip Lim, sko fra Birkenstock, solbriller fra Miu Miu

Forhåbentlig er I alle ude og nyde det herlige solskinsvejr, og som I kan se på mit outfit, så har jeg i hvert fald været det 🙂 Jeg startede dagen med at køre mine forældre i lufthavnen, og resten af dagen er blevet brugt med hr. kæreste og min lillebror. Vi var i zoo, og lige nu har vi sat en lækker steg over på grillen.

Kjolen er endnu et udsalgskup, som jeg skulle hoste sølle 80 kr. op for! Jeg havde faktisk også kjolen på i går, dog med mine sandaler fra Yvonne Koné og læbestift fra GOSH, så det var lidt mere dressed up. Den stod på rosé i solen med kollegerne efter arbejde. Derefter tog vi på Fætter Fætter, der er et helt genialt koncept, der kombinerer toast med cocktails. Det sted kan varmt anbefales! Jeg sluttede aftenen af med fest med lækker fest hos Triumph.

Nu vil jeg tilbage til grillen – ha’ en skøn lørdag 🙂

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Buksebag