(gårs)Dagens outfit: The Hulk strikes again

Frynser & farver

msgm-tweedShift-kjole // A-formet nederdel // Frakke // Kappe // Pencilskirt

Meget apropos den Chanel-inspirerede stil: Hvor fede er disse items fra MSGM ikke!? Jeg har en enkelt ting fra MSGM – denne nederdel – og jeg elsker, hvordan det italienske brand bruger prints og farver og giver deres eget twist til meget klassiske styles og silhuetter. Her er der for eksempel sat turbo på det meget klassiske bouclé-tweed, hvor der er vævet perler i, med en masse lange frynser. Praktisk?! Nok ikke. Pænt? Ja! Tjek især shift-kjolen ud – forfra ser den meget enkel ud i snittet, men bagtil er der bare frynse-frenzy!

Og det er skam ikke det eneste pæne, MSGM har i deres efterårskollektion… Prøv lige at se denne pæne frakke, jakke og vest. Leopard OG pink – need I say more?! Desværre er MSGM ret så dyrt, men jeg finder det tit på udsalg – lige nu er der for eksempel udsalg på vildt mange fede ting hos Boozt.

msgm-pinkleo

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: The Hulk strikes again