Frynser & farver

(gårs)Dagens outfit: Pink, glitter, army & flowers

 photo outfit_110815_2.jpg photo outfit_110815_1.jpgJakke fra Zara, trøje fra Nørgaard på Strøget, jeans fra H&M, sandaler fra Birkenstock, solbriller fra H&M, taske fra 3.1 Phillip Lim. Læbestift er “Rasberry” fra GOSH

Hot pink og armygrøn er klart en kombi, jeg vil til at dyrke noget mere. Det er måske en ret god måde at gøre den meget sommerlige pink lidt mere efterårsvenlig? Ikke at jeg håber, at vi allerede nu skal til at tænke efterårsgarderobe eller noget 😉 Hvilken farvekombi ynder I at iføre jer for tiden?

2 kommentarer

 • Louise

  Rigtig fed farvekombination! Den havde jeg ikke lige tænkt over, men den skal jeg da helt sikkert have prøvet af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Ja, det fungerer overraskende godt 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frynser & farver