Video: Road trip USA 2015 - part 2/4

(gårs)Dagens outfit: Pink, paisley og prikker

 photo outfit_120815_1.jpg photo outfit_120815_2.jpg photo outfit_120815_3.jpgJakke fra Notice, top fra Gina Tricot, bukser fra By Malene Birger, sko fra ASOS, solbriller fra Miu Miu, taske fra 3.1 Phillip Lim. Neglelakken er “Pink hop” fra Appeal4

Paisleyprint, prikker og pink er da noget af det pæneste, så det kan vel ikke gå helt galt, når det hele bliver kombineret i et outfit? Det gælder om at hoppe i så farvestrålende outfits som muligt, inden vintermørket rammer. Farver og prints er bare ikke det samme, når solen ikke skinner, og man ikke har en lille tan.

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Road trip USA 2015 - part 2/4