(gårs)Dagens outfit: Yellow & flowers

(gårs)Dagens outfit: Print-mania

 photo outfit_270815_1.jpgCardigan fra Uniqlo, silketop syet i Vietnam, bukser fra H&M, sandaler fra Yvonne Koné, taske fra Chanel

 photo outfit_270815_2.jpgTester lidt nyt til ansigtet i dag, som jeg er virkelig begejstret for! Det er: Maybelline Dream Wonder Nude Foundation, Urban Decay Revolution Lip Sheer i “Rapture”. Øjenskyggen er en gammel favorit: The Body Shop Colour Crush Eyeshadow i “Golden Cinnamon”

Normalt er det jo dagens outfit, jeg viser frem her på bloggen, men jeg tænkte lige, at jeg i dagens anledning vil vise lidt makeup også. Foundationen er en af de meget trendy “dråbefoundations”. Man skal vitterligt kun bruge et par dråber for at opnå en ret meget dækning, uden at det bliver en tung maske. Jeg er fan! Læbestiften er også en ny favorit – total MLBB og virkelig cremet og behagelig at have på. Det er “my lips but better” for de uindviede 😉

Hvilke makeup-produkter er du besat af for tiden?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Yellow & flowers