(gårs)Dagens outfit: Feriekjolen

(gårs)Dagens outfit: Striber på stribe

 photo outfit_250815_1.jpg photo outfit_250815_2.jpgJakke fra Mango, kjole fra & Other Stories, sko fra Nike, taske fra Chanel. Læbestift er “Lady Danger” fra MAC

Jeg så denne fine jakke på hende her, der har været flittig til at flashe den på Instagram, og da striber altid er en god idé, måtte den selvfølgelig også hjem og bo hos mig 😉 Med sine flossede kanter passer den perfekt ind i min boucle/Chanel-besættelse, så jeg er sikker på, den nok skal blive et hit.

Meget apropos hit, så vil jeg lige tippe om, at min stribede kjole, som jeg købte sidste år og har været virkelig glad for, i år kan købes med bordeaux striber i stedet for sorte. Jeg kan desværre ikke finde den online, men de har den i forretningen på Strøget 😉 Jeg overvejede at købe den, men den ligger måske lige lovlig tæt op af sort – eller?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Feriekjolen