New from ASOS

(gårs)Dagens outfit: The Hulk strikes again

 photo outfit_100815.jpg photo outfit_100815_1.jpg photo outfit_100815_2.jpgFrakke fra COS, nederdel og top syet i Vietnam, sandaler fra Birkenstock, taske fra Chanel, solbriller fra Ray-Ban. På læberne har jeg Melted Lipstick i “Melon” fra Too Faced

Endnu et The Hulk-outfit, men hvad gør det, når man som mig er så uendeligt glad for grøn for tiden? 😉 Nu, når jeg tænker over det, så har jeg ikke en grøn taske, så i dag blev det (igen!) til Chanel, og det ser nu også meget fint ud! Jeg drømmer om denne grønne taske, men må nok hellere få prøvekørt med en billigere model, inden jeg hopper ud i et dyrere grønt taskekøb 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New from ASOS