Blog crush: Lizzy van der Ligt

(gårs)Dagens outfit: Turban

 photo outfit_030815_1.jpg photo outfit_030815_2.jpgTurban har jeg selv syet af Missoni-stof købt i Silkehuset, solbriller fra Illesteva, kjole fra Custommade, jakke fra H&M, sandaler fra Yvonne Koné, taske fra 3.1 Phillip Lim

Turbanen… Nok ikke noget, alle ville hoppe i, og jeg fik da også tre kommentarer inden for den første time på arbejde. Men jeg er nu faktisk ret glad for looket, så det er nok ikke sidste gang, I ser mig i turbanen 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog crush: Lizzy van der Ligt