Stribet alternativ

(gårs)Dagens outfit: Yellow & flowers

 photo outfit_260815_2.jpg photo outfit_260815_1.jpg photo outfit_260815_3.jpgStrik fra Uniqlo, kjole bruge som top fra H&M, bælte fra Pieces, nederdel fra Edith & Ella, sko fra Gina Tricot, taske fra Chanel. Læbestift er “Melted Melon” fra Too Faced

Den person, der har sagt, at money can’t buy you happiness, har nok aldrig købt friske blomster. Eller bland selv-slik. I dag købte jeg begge dele, bare fordi det var one of those days 😉 Slikket er fortæret af mig og mine kære kolleger, men blomsterne har jeg i det mindste glæde af nogle dage endnu 🙂

2 kommentarer

  • Sarah

    Det er virkelig et fint sæt ☺ elsker at du kombinerer farver og mønstre på den måde (sagde hende der næsten kun går i sort )

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stribet alternativ