5 favoritter i august 2015

Oh, that ombre!

 photo ombre-asos-coat.jpgFrakke fra ASOS Petite

Guderne skal vide, at jeg ikke mangler flere frakker – jeg har allerede en grå og pink fra & Other Stories, en gråmønstret fra H&M, en meget pink fra ASOS og en sort klassiker fra COS. Men altså, det skal da ikke forhindre mig i at forelske mig i flere frakker 😉 Prøv for eksempel at se denne fine frakke fra ASOS. De grå og bordeaux nuancer vil passe ind i de flestes garderober – og så er jeg personligt vild med stylingen med den bordeaux hat, den bordeaux lædernederdel og de bordeaux støvler med firkantet hæl. Skulle man alligevel shoppe en ny frakke i år?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter i august 2015