(fre)Dagens outfit: New, pretty skirt

Perfect stripes

jcrew-stripesTrøje fra J.Crew

Blairsom jeg i mange år har haft det vildeste stil/blog-crush på – har lige givet mig den vildeste pink stribe-craving. I kan se hele hendes outfit HER. Er der nogen, der har set et lignende bud, som er til at få fingre i her i Danmark? For det første er den udsolgt i min størrelse, og hvis den nogensinde kommer tilbage på lager, så bliver det pludselig halvdyrt, for så vidt jeg kan se, bliver varen sendt fra USA, og så bliver det pludselig lidt dyre striber, når der kommer told og moms oveni…

2 kommentarer

 • Hvis du ikke finder et alternativ, så bare sig til – jeg vil meget gerne kigge efter den til dig herovre og sende. Jeg har jo et par J. Crew i nærheden. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for tilbud – det er sødt af dig 🙂 Satser dog på at finde et alternativ, og har sendt mine søstre på jagt i London 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(fre)Dagens outfit: New, pretty skirt