(gårs)Dagens outfit: Leopard & Chanel

Pretty prints

 photo pretty-dress-collage.jpgSolbriller fra Quay Australia // Clutch fra Liebeskind Berlin // Sko fra UGG // Kjole fra Just Female // Ørering fra Jane Kønig // Turban fra Pico // Neglelak i “Boudoir Rose” fra L’Oréal Paris // Ring fra Carré

Jeg er helt pjattet med printet på denne kjole, og jeg må da også indrømme, at alle potentielle køb bliver vurderet ud fra, om de mon matcher min nye Chanel-taske 😉 Sådan et fint print skal selvfølgelig sættes til en god omgang leopard – meget apropos min kærlighed til det prikkede print.

Selv om der officielt er nedlagt solbrilleforbud for mit vedkommende, så savler jeg alligevel over Quay Australias fine Kitti-model. Hvis de er gode nok til Katy Perry, så er de vel også gode nok til mig? Og så endda til den pris!

P.S. Jeg har allerede været inde i Carré-butikken og prøve ringen, og jeg bruger str. 50, hvis nogen skulle være nysgerrige 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Leopard & Chanel