(gårs)Dagens outfit: Turban

Video: Beauty-haul fra USA

 photo usa-haul-blog.jpg

For en beauty junkie som mig er USA jo et rent mekka rent shopping-wise, og som I kan se i denne video, havde jeg da også svært ved at begrænse mig, når jeg stod foran hylderne i Sephora og CVS 😉 I kan blandt andet se, hvilken øjenskyggepalette jeg gik Manhattan tynd for at få fingrene i, og så er der også lidt fra blandt andet Salma Hayek og Drew Barrymores hånd 😉 Enjoy!

4 kommentarer

 • Julie

  Hej! Super video tak! Jeg har været i London, og brugte en del tid og penge i Boozt. De har mange mærker jeg ikke havde hørt om bl.a. No.7 som er er mærke der påstår de er de første til at lave en anti-age serum med dokumenteret effekt. Anyways den er god! Og virker! Derudover var jeg i Marks & Spencer og fandt store lækre duftlys til 60,- !!! i DK er de altid så dyre, desværre. Ellers fik jeg købt Batiste tørshampoo, som jo koster under 30,- i Boozt. Jeg fik også købt lidt Essie neglelakker som er lidt billigere derovre. Jeg er gået over tik at rense min hud med makeupfjerner i vådservietform, og en pakke koster det halve af dem i DK.

  Kunne du iøvrigt ikke lave et oplæg om hvilke personer du følger i forhold til beauty? Jeg elsker selv denne type videoer, og vil gerne udvide mit repetoire lidt 🙂 Hilsner Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak 🙂 Beauty-shopping i London ER også fantastisk 🙂 Jeg har faktisk også lavet en haul-video fra London: https://modemedmere.dk/2015/02/video-london-haul/
   Tænker du på, hvem jeg følger på YouTube? Der kan jeg i flæng nævne Lisa Eldridge, Lily Pebbles, ViviannaDoesMakeup og Essie Button 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  ej tusind tak, det var så sødt at dig at linke og komme med flere beauty tips 🙂 Mange tak – og jeg må ind og se London videoen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det var så lidt 🙂 God fornøjelse!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Turban