Dagens outfit: Nude & neon

10 random facts about me – pt. III

 photo flamingo.jpg
1. Jeg har en irrationel angst for balloner, der sprænger. Et barn med en ballon er basicly mit værste mareridt. Rimelig meget op ad pakke, at min ene, snart to-årige niece ææælsker at lege med balloner!

2. Jeg elsker at pakke gaver ind og har en hel boks fyldt med tape, kort, bånd, silkepapir etc. Jeg bliver glad, hver gang jeg åbner den boks!

3. Friture er en favorit hos mig – big time! Faktisk holder jeg en årlig friture-fest for mine kolleger, hvor de medbringer alskens sager, som vi kan smide i den gyldne brønd. Vidste I, at dybstegte berlinere er the shizzle, og at friturestegte cheeseburgere fra Lidl er bedre end dem fra McD?

4. Meget apropos McD, så kører hr. kæreste og jeg lidt for tit i McDrive i Kastrup. Jeg bestiller altid en Share-A-Box-menu med Fanta, to pommes frites-sauce og sursød-sauce. Ja, jeg er et vanemenneske.

5. Hver gang jeg kører bil, hører jeg P4. Jeg synes faktisk, at musikken er bedre end på P3, og så er der trafikmeldinger. Hej mormor!

6. For det meste synes jeg ikke, at husarbejde er en sur pligt. Jeg nyder faktisk at vaske op og at ordne vasketøj (jeg tror, hr. kæreste sammenlagt har betjent vores vaskemaskine fem gange!).

7. Jeg elsker æg i alle former og har forfinet samtlige tilberedningsformer. Jeg er ret skarp til at spejle, pochere og scramble, hvis jeg selv skal sige det!

8. Mit vietnamesiske navn er Hanh Nhi, og det betyder lykkebringende/glædebringende pige. Min mor var meget glad, da hun fik mig 🙂

9. Jeg cykler altid med cykelhjelm, og den, jeg har lige nu, er leopardprikket. Før det var min hjelm blå med hvide prikker, men den sled jeg op.

10. Det er nok provinspigen i mig, der taler her, men jeg elsker indkøbscentre som Field’s og Fisketorvet. Jeg forstår ikke, hvorfor alle københavnere skal se ned på det koncept. Alt er jo samlet ét sted!

I kan læse flere random facts om mig HER og HER.

8 kommentarer

 • Hyggelige facts! Er især vil med din friture-fest 😀 jeg “tør” ikke købe en frituregryde, fordi jeg ved, jeg simpelthen ikke ville kunne styre det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Vi har faktisk heller ikke købt vores fritøse. Hr. kæreste fik den i gave af sine venner – velvidende at den ville falde i god jord 😉 Og jeg bruger faktisk ikke min fritøse så tit, den er ikke sjov at gøre ren 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hvordan fungerer det med et vietnamesisk navn? Altså, er det en hel almindelig del af dit navn, eller er det lidt ligesom en titel eller hvad? Jeg spørger fordi jeg ikke anede at man kunne have et vietnamesisk navn også 😀

  Og så er jeg altså enig i det med centrene! Det var også smart at man altid lige kunne smutte i Svensborg Bycenter, fordi der både var H&M, Matas og tiger 😉 og ja, det hele ligger jo smart på samme sted, så man virkeligt kan få shoppet og ordnet ærinder :p jeg er også provins nok til godt at kunne lide strøget. Jeg synes at det er hyggeligt, og lidt samme koncept med at det meste er samlet samme sted 😀

  Årh mand, jeg savner lige Kbh (og delvist Svendborg) fra USA af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, mit vietnamesiske navn er en del af mit navn 🙂 Jeg hedder Maria til fornavn, og så er mit vietnamesiske navn min mellemnavn, hvis man kan sige så det sådan – og så er både min mors og fars efternavn også med, så jeg har et ret langt navn!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Ah, sejt – tak for svar 😀 Det er egentlig meget spændende, vidste slet ikke, at det var en ting, man gjorde. Jeg er bare standard fornavn-mellemnavn-Nielsen, så bliver det vist ikke mere kedeligt 😉

   (Og så fik jeg da vist lige fyldt mit første indlæg med stavefejl m.m. på telefonen… Suk.)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, jeg tror ikke, der er andre i verden, der har mit navn 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Haha.. jeg troede jeg var den eneste som havde det sådan med balloner! Får helt koldsved på hænderne når der er balloner i nærheden.

  Og det der med gaveindpakningskassen.. sådan en har jeg også! Synes bare en gave der er flot pakket ind er halvdelen af fornøjelsen.. :grinning:

  Hvor er jeg glad for at sådan en modebevidst en som dig også cykler med cykelhjelm! Jeg kan slet ikke forstå hvordan nogle kan forsvare ikke at bruge cykelhjelm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den med balloner er nok meget normal tror jeg 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Nude & neon