Gorgeous green

Dagens outfit: Efterårsbryllup

 photo outfit_190915_1.jpg photo outfit_190915_2.jpgKjole fra By Malene Birger, blazer fra Vero Moda, sko fra Aldo, taske fra Chanel

Jeg har brugt denne solskinsstrålende efterårs-eftermiddag på mest fortrinlig vis: Jeg var nemlig i Dyrehaven, hvor min seje, søde og smukke kollega blev gift. Det er simpelthen så skønt, at man får lov til at være med til sådan en dag. At fejre kærligheden.

Kjolen har jeg købt i By Malene Birgers outlet, hvor jeg også købte denne jakke. Jeg tænkte, at den ville være perfekt til bryllup i skoven, og det var den 🙂 Jeg elsker printet, farverne, de fine ærmer, og så har den endda lommer. Den bliver perfekt til hverdag med en strikcardigan til!

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gorgeous green