Søndagssang: Hollow Coves - The Woods

Dagens outfit: Læder og strik

 photo outfit_140915_1.jpg photo outfit_140915_2.jpgStrik fra New Look, nederdel fra Selected Femme, sko fra Aldo, taske fra Yvonne Koné. Læbestift er “01” fra Absolution, og neglelak er “Free Lovin'” fra Bio Sculpture

I dette indlæg tippede jeg om denne rare, armygrønne strik, og den er bare SÅ rar! Farven er så fin, formen dejligt oversize, og så er den jo et perfekt match til læder, mørke læber og mørkegrønne negle. Har på fornemmelsen, at det bliver en populær kombination hos mig dette efterår 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Hollow Coves - The Woods